Peeter Karl

sünniaeg: 2005-06-27 12h49Z (15:49 EET)

Tervitused ÄRI osakonnast

Me siin emaga igavleme (loe:kurvastame ja valame kordamööda pisaraid) ikka veel haiglas ja et meil veidi lõbusam oleks, siis oleks tore saada tagasisidet nendelt, kes mu blogi lugemas käivad. Seega palve teile, et jätaksite kommentaaridesse endast märgi maha, siis hea teada, kellele minu tegemistest kuidas rääkida. Vajutage aga julgelt postituse all lingile "comments" ja kribagu juhiste järgi miskit lõbusat...

13 Comments:

Blogger Kristi said...

Nii kurba uudist küll ei lootnud leida Austria reisilt naastes. Kristi ja Jaanus soovivad sulle kiiret paranemist ja teevad pika-pika pai. Emmele jõudu ja päikest.

26 veebruar, 2006 21:47  
Blogger Elviina's blog said...

Haigused on kindlasti pahad asjad, aga veel natuke natuke ja ongi juba parem. Ilm on ka iga päevaga kevade poole ja varsti on muru roheline ja lilli ja linde kõik kohad täis. Jõudu ja jäksu emmele ja pisipojale. Iga päev edasi on võidule lähemal.

26 veebruar, 2006 23:53  
Blogger annika said...

Tervitusi Trinolt! Ta teab täpselt kui nõme seal haiglas olla on, ta proovis selle ju varakult järgi.

Aga mind huvitab hoopis see, kust sa seal linterneti leidsid? Mina ei suutnud seal küll netti leida.

Mis osakonnas olete?

27 veebruar, 2006 00:21  
Blogger annika said...

aaa, seda ka veel, et pisarate valamine meile kiiremat paranemist ei toonud. pidage vastu!

27 veebruar, 2006 00:24  
Anonymous Anonüümne said...

Kurb lugeda selliseid õnnetuid uudiseid. Loodame, et varsti saab taas kõik korda ning arsti onud-tädid annavad endast parima, et ruttu-ruttu tervena koju tagasi saaksid.

27 veebruar, 2006 00:35  
Anonymous Anonüümne said...

Kallis Peeter Karl, sinu tegemiste vastu tunnevad huvi nii Laur oma vanematega kui ka tema vanaema. Kui sa terveks saad, mis juhtub ju üsna peagi, siis tahaksime sind näha elusuuruses, nii et tule külla. Kõigele lisaks: PALJU ÕNNE!!!!

27 veebruar, 2006 09:45  
Blogger Kadri said...

Kõrvavalu on igavene jama. Käisime Riinega korduvalt kiirabis, kuna näed et lapsel on valus ja ta nutab, aga kus, ei saa aru. Olge tugevad (te ju oletegi, aga juhuks kui haigla on selle meelest ajanud). Kallistused kiireks paranemiseks!

27 veebruar, 2006 09:54  
Blogger Tuuker said...

vaata pets, vanasti, kui lapsel kõrvad haiged olid, siis soojendati küünlaleegi peal miskit rohtu ja kallati kõrva! ausalt.

väike tuuker virutas kunagi suure vihaga selle küünla ümber ja pani vaiba põlema:)
see ei olnud nüüd sulle soovituseks mõeldud, eksole;)

27 veebruar, 2006 10:08  
Anonymous Anonüümne said...

kiiret paranemist ja muidugi õnnesoovid kah 8 kuu täitumise puhul

27 veebruar, 2006 10:47  
Anonymous Anonüümne said...

mul ja mu õdedel olid ka kõrvad haiged tihti väiksena. sama lugu mis kikugi rääkis, soojendati õli ja valati kõrva. sinise lambiga soojendati ka. mis tänapäeval tehakse? igal juhul kiiret paranemist!

27 veebruar, 2006 14:47  
Anonymous Anonüümne said...

Kõigepealt väikesele sõbrale hästi ilusat sünnipäevapäeva - et see 9-s elukuu oleks ikka päikeseline ja naeratuste rohke ja maailmavallutused läheksid aina suuremaks ja pikemaks ja kaugemaks!

Me kõik tundsime kolmapäeval võimlemas Karl-Peetri naerunäost puudust ja nüüd siis selgus majas, mis teiega juhtus :(. Nutused lood...

Aga olge vaprad ja reipad, sest nüüd ma usun läheb kõik iga päevaga juba aina paremaks ja paremaks ja paremaks ning peagi võlub Peeter-Karl oma kelmika naeratusga ära kõik emmed ja tited ja haiglatädid!! Kiiret paranemist Mattias emaga

27 veebruar, 2006 14:58  
Anonymous Anonüümne said...

Nunih, ikka hoiame ennast teie tegemistega kursis ja kurb kuulda selliseid lugusid.. Kirke lehvitab ja soovib kiiret ja valutut paranemist. Te ju olete nii vaprad ja tublid, eks saate peagi jamast jagu!
Ja emmele kah ikka üks suur kalli, pea vastu :-/

*Elagu Wifi*

27 veebruar, 2006 21:11  
Blogger Pirts said...

Ahoi väike Pets! Tead, ma olen veendunud, et täitsamees nagu Sa oled, tuled Sa sellest kiirelt-kiirelt välja. Natuke tuleb ainult veel vastu pidada. Ja muide igasugused tädid ootavad ammu pikisilmi Sinuga kohtumist juba :)

28 veebruar, 2006 10:33  

Postita kommentaar

<< Home