Peeter Karl

sünniaeg: 2005-06-27 12h49Z (15:49 EET)

punnitamine

kõhus punnitab miski juba terve ööpäeva, mis ei lase mul korralikult ei süüa ega magada... Hea on olla vaid ema süles ja regulaarne kakamine on ka ära jäänud, sest ei jaksa ära punnitada - kogu elutsükkel on täiesti rütmist väljas...

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Meie ostisme ka gaaside hirmus endale sab simplexi, eriti nagu kisamisega gaase polnudki, paar korda andsin niimoodi rohtu, et õhtul, hommikuse punnitamise vastu, tea kas ta nüüd aitas, või sa ise üle sellest. Rohkem on vast kasu masseerimisest, jalgadega võimlemisest (pressid jalad konksu vastu lapse kõhtu), jalad konksus-pepu rippus vastu emme kõhtu seljaga ja siis punnitad lapsega kaasa oma kõhulihaseid, see aitab neil ka kakada, ning kui näed, et ikka kohe piinab last, siis riitsinuse õliga masseerida päripäeva ringe, lapsele lapp ümber ja issi kõhupeale kõhuli. See on kah teiste emmede soovitus, mida me paar korda edukalt kasutasime. Aga neist karjumisega gaasidest me pääsesime, punnitamist ja virisemist ikka tuli ette ja juhtus tänagi, aga muidu ei ole häda. Ahjaa, üks hea nipp veel, mis meil hommikuse kakamise ajal aitab peaaegu alati. Näed, et laps punnitab ja viriseb, siis ise oled sellili, põlved konksus ja paned lapse jaldagele poolpikutavasse asendisse, lapse jalad kõverasse, natuke vastu kõhtu ja nii meie Ukule meeldib väga olla. Lapse võimlemise raamatus on seda asendit samuti soovitatud ka nii, et ise istud kõrgemal, saad lapsega juttu ajada ja silmsidet hoida ja tema keskjoone tunnetus areneb :-)

23 juuli, 2005 18:19  
Anonymous Anonüümne said...

gaasitamise teeb talutavaks sab simplex, meil jäi seda kolmandik pudelit üle. Kätte saab pääskülast. Las emme helistab 51 27869 :)

26 juuli, 2005 02:19  

Postita kommentaar

<< Home